Όλοι τον αγνοούν! Όλα όμως αλλάζουν όταν φοράει αυτό το κουστούμι! Πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να φοβόμαστε ο ένας τον άλλον!

Θα πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο μέχρι το τέλος. Το όνομα του ανθρώπου είναι Fabian και είναι ένα άτομο με ειδιλες ανάγκες. Όταν τριγυρίζει σε δημόσιους χώρους μερικοί άνθρωποι του δίνουν περίεργα βλέμματα και πολλοί τον αγνοούν. Είναι σαν να μην υπάρχει. Αλλά όταν έβαλε σε αυτή την στολή και περπατήσε γύρω από την πλατεία της πόλης, μια ομάδα ανθρώπων που περπατά προς το μέρος του του δίνει μια αγκαλιά. Μεταμφιεσμένος σαν αρκούδα, κανείς δεν είναι φοβισμένος ή νιώθει άβολα όταν βείσκεται κοντά του.

Αυτό το βίντεο, το οποίο είναι ένα μέρος ενός κοινωνικού πειράματος, αποτελεί μια συγκινητική και σημαντική πρωτοβουλία για να επιστήσει την προσοχή σε κάτι φοβερό. Τα άτομα με αναπηρία δεν χρειαζεται να φορέσουν χαριτωμένες στολές για να αισθάνονται την αγάπη και τον σεβασμό. Τα άτομα με αναπηρία είναι ένα μέρος της κοινωνίας μας και αξίζουν να τους συμπεριφερόμαστε όπως όλους. Πρέπει να σκεφτόμαστε πέρα ​​από την εμφάνιση, το χρώμα του δέρματος, και τις σωματικές αναπηρίες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αυτό που έχουμε στην καρδιά μας.
Μη διστάσετε να μοιραστείτε αυτό το βίντεο αν νομίζετε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό μήνυμα.

Πηγή

About The Author

Δείτε Επίσης