Με αυτόν τον μαγικό τρόπο θα χωρέσετε όλα τα ρούχα στη βαλίτσα σας

Η ετοιμασία της βαλίτσας, είναι πιθανόν το πιο βαρετό και εκνευριστικό πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς για ένα ταξίδι. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η διαδικασία, όμως πρέπει να γίνει. Και γίνεται ακόμη πιο ενοχλητικό όταν λόγο των διαστάσεων που απαιτούν οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να χωρέσεις τόσα πολλά ρούχα σε μια μικρή βαλίτσα. Η δυσανάλογη εικόνα των ρούχων και της βαλίτσας, σε κάνει να αναρωτιέσαι, «μα πως θα χωρέσουν όλα αυτά εκεί μέσα;».

Αν λοιπόν ετοιμάζεστε για ταξίδι και βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση στο πρόβλημά σας! Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν εκπληκτικό τρόπο που θα σας λύσει τα χέρια.

Η διαδικασία είναι απλή, ξεκινάτε με τα μπουφάν ή τα σακάκια σας τα οποία τοποθετείτε σε μια επίπεδη επιφάνεια, στην συνέχεια τοποθετείτε μια μπλούζα σε γωνία 180 μοιρών από το σακάκι και συνεχίζετε να τοποθετείτε μπλούζες και πουλόβερ εναλλάξ. Έπειτα τοποθετείτε οριζόντια στη στοίβα τα παντελόνια και τα τζίν σας διπλωμένα στη μέση. Το κλειδί είναι να κρατάτε τις μπλούζες κάθετα και τα παντελόνια οριζόντια ενώ προσθέτετε συνεχώς ρούχα στη στοίβα. Παίρνετε τα εσώρουχα και τις κάλτσες και τα τυλίγετε μέσα σε ένα μπλουζάκι φτιάχνοντας έναν φάκελο, το οποίο τοποθετείτε στη μέση της στοίβας. Στη συνέχεια αρχίζετε να τυλίγετε ένα-ένα τα ρούχα σας.

Όταν τελειώσετε θα έχετε έναν τετράγωνο μπόγο με ρούχα, ο οποίος θα τα κρατήσει ατσαλάκωτα και θα μειώσει τον όγκο τους. Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο και ελπίζουμε αυτή η μέθοδος να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι, καλό σας ταξίδι!

via

About The Author

Δείτε Επίσης